Press "Enter" to skip to content

Obavijest o održavanju unutarstranačkih izbora u Hrvatskoj demokratskoj zajednici

Županijski odbor Splitsko-dalmatinske županije 0

Na sjednici održanoj 6. veljače 2020. Nacionalno vijeće Hrvatske demokratske zajednice donijelo je Odluku o održavanju redovnih unutarstranačkih izbora, koji će se provesti od 7. veljače do 17. svibnja 2020.

Izbori za predsjednika i potpredsjednike gradskih, općinskih i županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije održat će se:

5. travnja 2020. (nedjelja)
19. travnja 2020. (nedjelja) – mogući drugi krug

Sve članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice Splitsko-dalmatinske županije pozvani su da iskoriste svoje pravo sudjelovanja na unutarstranačkim izborima koje podrazumijeva pravo da biraju i budu birani.

Sukladno Naputku o načinu, rokovima i uvjetima kandidiranja za predsjednika i potpredsjednike Županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije (Ur.Br: 10/15-20/ZIP-01) obrasci kandidature se mogu od 28. veljače 2020. godine osobno preuzeti i popuniti u Županijskom izbornom povjerenstvu HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije, na adresi Sinjska 2/3, Split, nakon čega će izborno povjerenstvo kreirati obrazac za prikupljanje potpisa potpore kandidaturi, koji će se kandidatima dostaviti na e-mail adresu naznačenu na obrascu kandidature ili neposredno uručiti.

Obrasci kandidature se mogu preuzeti svakim radnim danom od 8:30 do 15:30 sati uz prethodnu najavu Županijskom izbornog povjerenstvu na adresi Sinjska 2/3, Split, na e-mail: zipsdz2020@gmail.com ili mob: 0918832774.

Dokumenti:

 

 

Comments are closed.