Press "Enter" to skip to content

Domoljubna koalicija X.izborne jedinice u Omišu

admin 0

Ali Relata Photography-60Kandidati Domoljubne koalicije predvođeni generalom Damirom Krstičevićem, posjetili su danas u Omiš, Dugi Rat i Vrgorac gdje su imali skupove i družili se s građanima. Brojni prolaznici su s oduševljenjem podržali Krstičevića i ostale kandidate, a nije ni pjesme falilo.
U Omišu, kandidati su se prošetali gradom, položili su vijenac, zapalili svijeću i pomolili se ispred spomenika palim braniteljima Domovinskog rata, nakon čega su otišli u hotel Plaža u kojoj su održali skup u punoj kongresnoj dvorani.
U samom početku, gradonačelnik Solina Blaženko Boban počeo je s ironičnim govorom u kojem se dotakao dosadašnje vladavine gradonačelnika Omiša, Ivana Kovačića, u kojem je rekao da ništa u protekle dvije godine nije ispunio što je obećao.
– Stijene su sanirane, vrtić je saniran i uređen od novaca prodane škode, zemlja je kupljena za groblje na koju se pristupiti ne može pa sam pitao sam svoje stranačke kolege zašto se bune. Prošlo je dvije godine i ništa od projekata nije dovršeno. Neki od njih poput vrtića u Kučićima i po dovršetku neće moći biti upotrebljiv jer nisu izgrađeni po standardima školskog odgoja – rekao je Boban, koji je time nasmijao punu kongresnu dvoranu.
General Damir Krstičević je pozdravio svoje suborce kojima se zahvalio što mu pružaju podršku u ovoj borbi za nova radna mjesta i borbi za prosperitetniju i sretniju Hrvatsku. General je oduševljen potporom koju dobiva od mnogih građana i pozvao je sve prisutne u zajedničku borbu za zajedničku budućnost.
– Hvala vam dragi prijatelji na vašoj podršci i potpori u ovoj borbi. Srećom, ova borba se vodi znanjem i kvalitetnim projektima koji će našu Hrvatsku učiniti prosperitetnijom i sretnijom zemljom. Isto tako, ovo društvo mora naći načina kako vas integrirati u svoje pore da se možete osjećati ponosno kao nekad dok ste svoje živote izlagali kako bi danas mi uživali slobodu – rekao je Krstičević koji je dobio veliki pljesak svih prisutnih.
Nakon Omiša, kandidati Domoljubne koalicije bili su u Dugom Ratu i Krilu Jesenice gdje su se družili s građanima koji su im također pružili svoju potporu u nadolazećim parlamentarnim izborima

Comments are closed.