Press "Enter" to skip to content

Ante Sanader: Borba za svako radno mjesto i za ostanak svakog mladog čovjeka u Hrvatskoj naša je zadaća, a obitelj naša svetinja

admin 0

dugopolje skup

Nakon jutnjeg posjeta Otočcu i Gospiću, gdje je kandidate IX. izborne jedinice predvodio nositelj liste i predsjednik stranke, Tomislav Karamarko, kandidati iz naše županije, Ante Sanader, predsjednik županijskog odbora HDZ-a i gradonačelnik Trilja, Ivan Šipić predstavili su članovima i simpatizerima program Domoljubne koalicije u Dugopolju i Trilju. Pridružili su im se i kandidati za X. izbornu jedinicu Nadomir Tadić Šutra i dr. Goran Dodig.

U Dugopolju je brojni skup pozdravio Splitsko- dalmatinski župan, Zlatko Ževrnja koji je pozvao na jedinstvo i povjerenje domoljubnoj opciji.
U prepunoj dvorani u Trilju, Šipić je zahvalio na podršci cijeloj Cetinskoj krajini i obećao da će na Markovu trgu o njoj itekako voditi računa. Pjesnik i domoljub, Tadić Šutra pozvao je na njegovanje temeljnih hrvatskih vrijednosti, vjere, obitelji i domoljublja.
Zadovoljstvo što se kao koalicijski partner nalazi u pobjedničkoj momčadi nije krio ni dr. Dodig jer ih, kako kaže, vežu iste temeljne vrijednosti o kojima je govorio Šutra.

Oba skupa zaključio je Ante Sanader, koji je naglasio temeljne odrednice programa, gospodarski rast, demografsku obnovu, razvoj poljoprivrede, nova radna mjesta te zaštitu dostojanstva hrvatskih branitelja i Domovinskog rata u cjelini.
– Od prvog dana ćemo početi raditi i provoditi naš program. Borba za svako radno mjesto i za ostanak svakog mladog čovjeka u Hrvatskoj naša je zadaća, a obitelj naša svetinja – naglasio je Sanader.

Comments are closed.